до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Рудоволоса дівчинка на ім’я Джуді Муді

Не секрет, що діти люблять читати веселі книжки більше, ніж серйозні. Смішні історії дарують радість та відчуття спокою і безпеки. Тому хочемо розповісти вам про американську дитячу письменницю Меґан Макдональд та її найвідоміші книжки – веселі історії про пригоди дівчинки Джуді Муді.

Меґан Макдональд довгий час працювала бібліотекаркою. Вона дуже любить книжки. Тому згодом присвятила себе письменництву. Серія історій про Джуді Муді включає більше 20 книжок, які перекладені на багато мов світу. В Україні ці книжки переклала з англійської мови Наталія Ясіновська, видало Видавництво Старого Лева.

У центрі сюжету історій стоїть кумедна рудоволоса дівчинка Джуді Муді, у якої часто змінюється настрій. Дівчинка ходить у третій клас, має друзів, свариться з молодшим братом, не любить прибирати в себе в кімнаті, мріє стати знаменитою, хоче змінити світ, пробує стати лікарем, віщує майбутнє. У Джуді читачі часто впізнають себе – це одна з причин чому ця книжка така популярна.

Хлопці і дівчата прочитавши першу книжку, неодмінно просять дорослих купити наступну частину, а потім ще одну і ще одну. Погодьтеся, що коли дитина охоче збирає колекцію книжок – це чудово! Бо, зазвичай, сучасні діти не люблять читати, і не рідко дорослі їх заставляють взяти книгу до рук. З серією книжок Джуді Муді, такого точно не буде. Тому, це щира рекомендація від нас.

Джуді Муді. Книга 1

Джуді Муді. Книга 1

 

Детальніше

Джуді Муді стає знаменитою. Книга 2

 

Детальніше

Джуді Муді рятує світ. Книга 3

 

Детальніше

Джуді Муді віщує майбутнє. Книга 4

 

Детальніше

Джуді Муді — лікарка. Книга 5

 

Детальніше

 Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше