до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Як навчитись будувати щасливі відносини

 Українська поетеса Олена Матушек писала: Людині потрібна людина…. У шаленому темпі сучасного життя, ми, як ніколи раніше, відчуємо потребу в іншій людині. Ми хочемо бути почутими та отримувати чиюсь турботу, відчувати, що для когось ти – важливий чи важлива. Стосунки в парі, чи в дружбі, можуть приносити щастя або ж стати причиною поганого настрою. Усе залежить тільки від нас! Чи готові ви приймати іншу людину такою, яка вона є: зі своїми недоліками та родзинками? Чи маєте бажання вкладати в стосунки свій ресурс та час? Чи готові змінюватися заради спільного майбутнього? Для відносин потрібно проробити роботу над собою, своїми звичками та страхами. Інколи в стосунках перебувати вкрай важко, хочеться опустити руки й втекти. Але відносини у парі – це те, за що варто боротися! Звісно, якщо в цьому зацікавленні двоє, і немає місця аб’юзу чи домашньому насиллю. Є безліч способів покращити стосунки, і в кожного вони індивідуальні. Письменники, психотерапевти, соціальні працівники, подружні пари, у своїх книжках радо діляться дієвими порадами і секретами довгих щасливих стосунків. Сподіваємося вони стануть у нагоді і вам.

Людині потрібно відкрити

У іншому серці себе….

Для стосунків потрібно двоє

Автор книжки український письменник, психолог, психотерапевт Володимир Станчишин. Навчався психології у Львівському національному університеті. Працював у центрі Емаус при Українському католицькому університеті,  у якому надав психологічну допомогу батькам дітей з особливими потребами. Очолював Центр психічного здоров’я у Львові в Шпиталі ім. Митрополита Шептицького. У 2019 році заснував та очолив Центр психічного здоров’я “Лабораторія змін”.

Ця книжка – дружня розмова про те, що важливо враховувати в розбудові близькості, як краще долати труднощі. Але водночас автор попереджає про небезпеки й пастки, про важкі періоди й ознаки, коли люди стають чужими. Письменник вірить в те, що люди покликані до стосунків, що в кожному з нас закладена потреба розділяти своє життя з людьми, яких любимо ми і які люблять нас. Ми потребуємо бути з кимось!

Детальніше

Ти і я назавжди. Шлюб у світлі вічности

У книжці зібрано дванадцять творів найкращих зарубіжних авторів сучасності, які містять поради про те, як покращити стосунки зі своїм партнером. Автори діляться своїм досвідом, міркуваннями про кохання, розповідають про непростий шлях відносин між партнерами. У кожного з нас можуть виникати труднощі в розумінні найрідніших людей. І це нормально. Ми буваємо втомлені, роздратовані, можемо віддалятися один від одного. Але завжди можна знайти шлях до взаєморозуміння. Ця книжка допоможе краще розуміти партнера, дозволить вирішувати конфлікти й чути один одного. Ви побачите картину здорових взаємин, які стануть підтримкою та опорою у вашому житті.

Детальніше

Книжку "Ти і я назавжди" написав автор Френсіс Чен разом із дружиною Лізою Чен. У своїй книзі подружжя ділиться секретами щастя та розповідають, як не змарнувати свій шлюб. У центрі свого життя Френсіс та Ліза ставлять стосунки з Богом і пояснюють, як віднайти гармонію між чоловіком і жінкою завдяки Святому Письму. Книжка торкається глибоких істин життя, але разом з тим легка для розуміння читачеві.

Без драми. Посібник з налагодження стосунків у сім'ї

Авторка книжки Недра Ґловер Тавваб – американська письменниця, психотерапевта, соціальна працівниця. Вона створила свій блог у соціальних мережах, присвячений психічному здоров’ю, який набув неабиякої популярності. У своїй книзі письменниця стверджує, що стосунки – один із найважливіших чинників, які впливають на наше психічне здоров’я. Вони можуть, як завдати нам болю так і принести велику радість. Недра Ґловер Тавваб ділиться власним досвідом: коли люди приходять на терапію, найчастіше хочуть обговорити сімейні стосунки. Авторка пропонує дієві поради для розв’язання сімейних проблем. Щиро рекомендує прочитати цей посібник з налагодження стосунків у сім’ї.

Детальніше

Стосунки. Візуальний гід у любові й дружбі

Книжка належить до серії “Чого не вчать у школі” видавництва Моноліт. Автори розповідають навіщо потрібна сім’я, чому стосунки важливі, що нам дає дружба, для чого людині романтичні стосунки, як вивчити свій внутрішній світ та полюбити навколишнє середовище. Інформація подано коротко та цікаво, а красиві ілюстрації та зрозуміла інфографіка лише підсилить бажання прочитати цю книгу. 

Детальніше

Bookopt – читати модно!