до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Кафе на краю світу

 У сьогоденні люди все частіше замислюються про особистісний розвиток. Небажання стояти на місці і прагнення позитивних змін у житті, спонукають нас шукати методи самовдосконалення. Адже наш розвиток не може відбуватися сам по собі. Для цього потрібно прикласти багато зусиль. Для початку варто заглибитися в свій внутрішній стан, осмислити своє місце у навколишньому світі та відчути, чого насправді ви хочете. Це складно, і не відбувається одномоментно. Розвиток особистості – це завжди вихід із зони комфорту. Варто не боятися, старатися позитивно мислити, пробувати щось нове, ставити великі цілі, відмовитися від своїх комплексів, розуміти, що невдачі можуть трапитися з кожним, але це не привід зупинятися. Коли ви окреслите певні цілі, захочете відкрити свою справу, переїхати жити в інше місто, змінити професію – пам’ятайте, що людина ніколи не готова на всі сто відсотків, завжди будуть сумніви. Все одно продовжуйте рухатися вперед.

Люди, які вирішили змінити своє життя на краще, обирають з чого почати. Хтось бере за звичку починати день з пробіжки, комусь ближча медитація чи молитва. Багато хто звертається до психологів, які допомагають розібратися із внутрішнім станом і віднайди душевну рівновагу. Але є безліч людей, які починають шлях до змін із прочитання мотиваційний книг. Їх багато на книжковому ринку, тому є з чого обирати.

Хочемо звернути вашу увагу на книги американського письменника, коуча, автора мотиваційних книжок, мандрівника Джона П. Стрелекі. Одного разу Джон прийняв рішення покинути хорошу роботу і разом з дружиною відправився у навколосвітню подорож. Мандрівка надихнула Стрелекі написати книжку “Кафе на краю світу”, яка згодом стала бестселером. Книга розійшлася великим тиражем на всіх континентах світу, перекладена на 25 мов. Протягом 2015-2022 років “Кафе на краю світу” було бестселером у Європі та США. Письменник продовжує писати і видавати книжки, виступає на телебаченні та радіо, надихає людей по всьому світу жити своє найкраще життя. Разом з Опрою Вінфрі був визнаний одним із найбільш надихаючих лідерів думок у сфері лідерства та особистого розвитку. Після шаленого успіху та популярності, які принесла книжка“Кафе на краю світу”, автор вирішує написати ще дві частини книжки, про них поговоримо детальніше.

Повернення до кафе на краю світу

Джон П. Стрелекі продовжує свій бестселер. У цій частині мандрівник повертається у кафе, під назвою “Чому ви тут?”, яке місцеві жителі лагідно називають «кафе“Чому?”». Інколи, найбільші зніми в нашому житті відбуваються, коли ми на них найменше очікуємо. Так сталося з автором, коли він приїхав у кафе через десять років. Візит туди вдруге сприщив важливі зміни у житті Джона, за які він буде вдячний довіку. Затишна історія в цій книжці спонукає читачів до роздумів, які можуть змінити власне життя. Тому вмощуйтесь зручніше і прочитайте продовження світового бестселера.

Детальніше

Третій візит до кафе на краю світу

Назва книжки говорить сама за себе. Автор втретє потрапляє у кафе. Він вже не такий молодий, яким був у попередні візити. Чи можна легко прийняти свій вік? З’являються страхи і сумніви. Як їх побороти? Куди рухатися далі? Чи допоможе кафе цього разу? Письменник радо ділиться з нами, читачами, історіями, думками та переживаннями. Ця книжка надихає переосмислити своє життя. Тому щиро рекомендуємо для читання.

Детальніше

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше