до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Міжнародний день феї

У світі є чимало незвичайних свят. Одне з них – казкове і фантастичне. Це – Міжнародний день феї, яке щороку відзначається 24 червня. На перший погляд, може здатися, що це свято лише для дітей. Але насправді, дорослі часто долучаються до святкування цього дня. Адже, кожному з нас так хочеться, хоч інколи, відчути магію казкового світу та поринути в спогади зі свого дитинства. У світі відзначають день феї театралізованими виставами, виставками малюнків із зображенням фей, влаштовують читання та різноманітні майстерки.

У багатьох культурах феї були частиною міфології та фольклору. Їх зображували у вигляді маленьких чарівних істот, переважно з крильцями. За легендами, феї мешкають у природному середовищі – лісах, горах, озерах. Вони дуже люблять танцювати та веселитися.

Міжнародний день фей – це свято уяви та фантазії. Тому, дорослі, заохочуємо вас долучитися до казкового світу чарівних істот. Візьміть у руки добру книжку про фей і проведіть захопливий вечір зі своєю дитиною.

Енциклопедія маленької феї

У книжці Енциклопедія маленької феї ви дізнаєтесь чимало секретів про життя фей. Ми так хочемо, щоб маленькі діти віри в казки та дива. Після знайомства з головними персонажами книжки, діти захочуть піклуватися про своє здоров’я, дбати про природу та навколишнє середовище. Історії про фей допоможуть маленьким читачам цінувати дружбу та слухати дорослих.

Детальніше

Фея Сонячного півострова

Книжка, яка подарує дітям знайомство з казковими істотами: феями, гномами, відьмочками, русалками. Вони ходять до школи, грають в ігри, допомагають батькам і мають силу-силенну справ. А ще святкують дні народження і не бояться боронити своє місто від поганців. Діти залюбки послухають або прочитають чарівні історії з казкового півострова.

Детальніше

Велика книга. Принцеси та феї

Як же нам зараз бракує добрих історій та позитивних емоцій. Їх можна віднайти в казках, наприклад у книжці “Принцеси та феї”. Тут ви знайдете історії з чудовими, приємними ілюстраціями. Після прочитання оповідання, дорослому не потрібно самостійно придумувати запитання – прочитайте їх, та обговоріть відповіді з дитиною. Відчуйте магію під час читання книги.

Детальніше

Феєричні пригоди. Феї та Кристал Життя

На вас чекають феєричні пригоди під час знайомства з цією книжкою. Чотири феї мешкають у велику місті. З подругами постійно відбуваються цікаві пригоди. Одного разу вони вирушили в подорож до Бразилії. Еге ж, це дуже далеко!  Але феї – не лише тендітні створіння, а й відважні мандрівниці. Тому давайте познайомимося з ними ближче.

Детальніше

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше