- 20% DISCURSUS Весняні знижки на книги видавництва
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Як повернути бажання читати книги

    Цей рік став переломним, кожен з нас переживав спектр емоцій, які й ворогові не побажаєш. Ми забули про сон та допомагали всім чим могли, за щоденними турботами багато з нас забули про книги. Які є найкращим інструментом для самовдосконалення, відпочинку та розвитку. Сьогодні ми з Bookopt зібрали декілька порад, які допоможуть повернутись до читання та читати більше книг. А ще, приємним бонусом стане перелік легких книг за гуртовою ціною на Bookopt, що допоможуть вам повернути любов до читання.

Буктюб та книжкові клуби

    Зараз український YouTube активно розвивається з початком повномасштабної війни, адже переважна більшість свідомих українців відмовились від російськомовного контенту. Розуміючи, що таким чином вони фінансують країну агресора, і україномовні ютубери почали стрімко набирати популярності. І якщо ви ще не знали, то існує таке відгалуження - Буктюб. Де різні оглядачі показують книги, розповідають про прочитане та радять найкращі варіанти. Вони також знають, де можна придбати книги за вигідною ціною, тому в нас навіть є своя колекція відео від буктюберів, які купували книги за гуртовою ціною саме на Bookopt. І тут я можу порадити вам надзвичайно легку та надихаючу книгу - День, що навчив мене житиЛоран Гунель.


 

   Хто з нас не чекав того дня, який змінив би наше життя? Сонячний вихідний, сповнений теплих барв і позитивних емоцій. Ми уявляємо приємну прогулянку пірсом, звідусіль чутно сміх і невимушені розмови людей довкола. Аж раптом вас хапає за руку молода циганка… «Я прочитаю твоє майбутнє», - каже вона. Ви посміхаєтеся так, наче почули нісенітницю, але руки не прибираєте. Хай там як, жодне передбачення не зіпсує цього дивовижного недільного дня. Однак пророцтво циганки перевертає ваше життя догори дриґом, бо, можливо, цей день — останній. Та хіба таке можливо?.. Що точно можливо, так це гуртові ціни на всі книги та товари на сайті Bookopt, переходь за посиланням та переконайся сам.

Ставте досяжні цілі

    Якщо у вашому графіку немає часу для читання, на вашу думку. Я доведу вам, що він у вас є. Достатньо всього 8 хвилин на день, уявіть як мало, а якого результату ви зможете досягти. Далі просто вмикайте калькулятор і множте хвилини на дні, діліть на кількість годин в добі й отримаєте результат. Я б порахувала, але хочу щоб ви самі здивувались, яка велика цифра виходить у результаті. Це як з маленькими донатами, на прикладі Фонду Сергія Притули, ми переконались, що маленьких донатів не буває і кожна гривня, одна маленька гривня, за яку зараз можна купити хіба що пачку сірників, може перетворитись на мільйон. Тому, ціль 8 хвилин читання в день цілком досяжна і дуже корисна. Наступна книга допоможе тим хто зневірився і відчуває себе виснаженим - Татуювальник АушвіцуГізер Морріс.

   "Татуювальник Аушвіцу" – це надзвичайна історія одного-єдиного життя і великої любові. Авторка Гізер Морріс відтворює шлях однієї людини через найгірші часи і місця в історії. Це реальна історія колишнього в'язня Аушвіцу Лалі Айзенберга (Соколова), яку він розповів лише після смерті кохання свого життя – дружини Гіти. Через освіченість і знання багатьох мов Лалі був татуювальником табору смерті. Завдяки цьому він зустрівся у 1942 з молодою Гітою Фурман. Кохання з першого погляду Лалі обіцяє собі пронести крізь усе життя. Незважаючи на висвітлення найжахливіших сторінок людської історії – цей роман є зворушливим, щемливим та життєствердним. Купити книгу "Татуювальник Аушвіцу" та інші книги автора за гуртовою ціною ви можете на сайті Bookopt, бо ми дбаємо щоб ви отримували найкраще за вигідною ціною.

Перечитуйте книги

    Так, вам не почулося. Я не буду вам радити купувати щось нове, я пропоную здути пил зі старих книг та спробувати подивитись на них по новому. Візьміть книгу, яка вам колись подобалась, а можна взяти і недочитану колись книгу, дайте їй другий шанс всього 8 хвилин на день. Не забуваємо про передній спосіб, щоб нам легше було знову повернутись та полюбити читати книги. Приєднуюсь до вас і розповім вам про книгу, яку планую перечитати найближчим часом - Чоловік на ім'я УвеФредерік Бакман.

    Маленька ремарка, на це мене надихнула кінострічка, яка має подібні мотиви “Чоловік на ім’я Отто”. Про що ж ця книга? Уве - добрий буркотун, якого неодноразово випробовувала доля. Вийшовши на пенсію, втративши кохану дружину, він змушений наново відшукувати сенс буття. Та чи хоче цього Уве? Яким би сумним не був його вибір, на чоловіка чекає ще багато любові, дружби і пригод. У Швеції книжку було екранізовано, фільм за романом Бакмана входить до списку найпопулярніших стрічок країни всіх часів. Роман став бестселером за версією New York Times, отримавши схвальні відгуки як літературних оглядачів, так і читачів. Більше книг Бакмана ви знайдете за посиланням тут, якщо вам сподобалась анотація і ви готові почати з неї, то посилання традиційно на картинці. 

Заручитися підтримкою

     Погодьтесь, що коли хтось сидить в телефоні, а ти читаєш книгу, це трошки демотивує. По собі знаю, хлопець грає гру, а я читаю і от не йде мені та книга, ну від слова взагалі. Тому, ми домовились разом проводити час за читанням. Потім разом обговорювати прочитане, чи сподобалось чи ні. Такий собі домашній читацький клуб. Ви можете заручитися підтримкою друзів і одночасно читати одну і ту ж книгу, а потім обговорювати її. Повірте, ви відкриєте для себе світ літератури з іншої сторони. Собі на прочитання та обговорення ми взяли наступну книгу, тому і вам раджу - Життя у позикуЕpix Марія Ремарк.

 

     Війна далеку позаду. Але життя тих, кого вона зачепила своїми смертельними пазурами, понівечене. Молода бельгійка Ліліан в минулому знала лише голод, втечу, переховування від нацистів, а тепер повільно згасає від туберкульозу. Її життя — це перегони зі смертю. Дівчина хоче прожити решту своїх днів повноцінно, відчути смак справжньої свободи, зазнати щастя, навіть залишившись тільки епізодом у житті коханого чоловіка. Однак доля вирішує по-своєму… Купити книгу “Життя у  позику” та інші книги Е. М. Ремарк з оптовою ціною завжди вигідно на Bookopt, поспішайте, пропозиція досить обмежена.

Змінюйте стилі

    Експериментувати страшно, але як людина, яка читає все, можу сказати, що це цікаво. Я ніколи не думала, що знайду для себе цікаві книги в жанрі Детективів. Але уявіть моє здивування, коли я почала читати і мені сподобалось. Асортимент книг, на сайті Bookopt, величезний, тому кожен може знайти для себе щось цікаве. Залишаю вам посилання на всі стилі та жанри, що доступні до замовлення на сайті Bookopt, тут ви точно знайдете книгу, яка вам сподобається.

Народжуйте себе

    Найприємніша частина, якщо не брати до розрахунку купівлю книг за гуртовою ціною на Bookopt. Я не дозволяю вам за кожна сторінку їсти одну “Ромашку”, ні. Потім будемо шукати поради покращити свій стан здоров’я. Ви можете нагородити себе дорогим парфумом, за те що прочитали книгу чи дві, чи три. Це вже вирішувати вам, яким чином нагороджувати себе за досягнуті результати. 

Не ходіть по інших сайтах, бо ми вас любимо.

Дякуємо, що залишаєтесь з Bookopt і вашим вірним порадником!

Коли ми читаємо - ми непереможні!