до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Поради та книжки психологині Світлани Ройз

 Світлана Ройз добре відома та популярна психологиня. Але, якщо ви, любі читачі й читачки, ще не чули про неї, радо запрошує до знайомства. Пані Світлана українська дитяча і сімейна психологиня та письменниця. Спеціалізується на дитячій психології, стосунках між батьками та дітьми, вирішенні проблем із підлітками. Закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю психологія. Пройшла курси по процесуальній терапії, психотерапії залежностей, по травмах і травмотерапії. Мешкає у Києві. Одружена. Мама двох дітей.

Під час війни, ми ще більше потребуємо підтримки, порад, які б допомогли зменшити рівень напруження у суспільстві, вдома, на роботі, в голові. Нам потрібний ресурс для вирішення багатьох питань з якими ми стикаємося щодня. У своїх інтерв’ю, книжках, постах у соціальних мережах Світлана Ройз наголошує на тому, що потрібно дбати про себе та про власний ресурс, забезпечити собі коло підтримки рідних чи друзів, якщо є втрати – дозволити їх відгорювати, стежити за потребами тіла, зокрема, екологією сну. Пропонуємо детальніше розглянути книжки психологині Світлани Ройз.

Ключі сили

Ключі сили

Чудова книжка Видавництва Старого Лева. У ній пані Світала розкриває тему емоцій та як правильно дітям їх проживати. Ви дізнаєтесь, як говорити з дітьми про темряву, зліть, страхи, як навчити дітей бути більш відповідальними, як віднайти радість і ділитися нею з навколишнім світом. Ілюстраторка Марія Чайка  зобразила чуттєві малюнки, які так добре доповнюють тексти в книжці. Діти мають змогу на сторінках книжки зобразити страх, гнів, сум, радість, і намалювати, де в їхньому тілі ховається певна емоція. «Цю книгу я писала під час локдауну, коли із всією родиною жила на дачі. І проживала із всіма – дітьми та дорослими в моїй сім'ї та тисячами тих сімей, з якими була в контакті – всі такі різні емоції. Мені хотілось створити не тільки книжку-практикум, а книжку-друга – теплу і турботливу, бо тільки в безпеці ми можемо опановувати складну інформацію. Хотілось створити острівець безпеки, хоча б під обкладинкою книги», – ділиться Світлана Ройз.

Детальніше

Таємниця Життя та смерті

Таємниця Життя та смерті

Ця книжка стане у пригоді батькам, які планують поговорити з дитиною про смерть як явище та безпосередню втрату близьких людей. На її сторінках читачі знайдуть багато практичних порад та відповідей на складні питання, а також думки про щоденну цінність життя. Розповідь у книжці “Таємниця Життя та смерті” ведеться у форматі діалогу між донькою та мамою, що відверто розповідає дівчинці про об'єктивні причини смерті, розказує про вміння відпускати рідних та час, який знадобиться, щоб у порожнечі після втрати з’явився не тільки сум, але й любов.

Детальніше

Сміховисько

Розповідь у книжці ведеться від імені дівчинки Дари, яку батьки лагідно називали Сміховисько – це від поєднання смішинки і чудовиська. Дівчинка росла в любові і злагоді. Мама і тато казали, що її сміх може заряджати, як батарейка. Але після вимушеного переїзду дівчинка отримала нове прізвисько – Крижинка. Їй було сумно і важко у новому помешканні. З попереднього життя залишилася лише іграшка – Левенятко-обійнятко. На щастя, Дара знайомиться із сусідкою з фіолетовим волоссям, яка допомагає дівчинці віднайти її суперсилу і відчути радість життя.

Детальніше

Першокласна книжка для майже школярів

Лишень погляньте, яка чудова книжка! Вона викликає приємні емоції, як тільки візьмете її у руки. Художниця Марія Рудик підібрала приємні кольори для ілюстрацій, які так і хочеться розглядати. Це не лише книжка, але й гра, тренінг і психотерапевтичний практикум. Якщо у вас і ваших дітей є тривоги перед початком шкільного життя – ця книжка допоможе з цим упоратися. Майбутні першачки разом з героїнею дізнаються, що на них чекає в школі.

Детальніше

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше