- 20% DISCURSUS Весняні знижки на книги видавництва
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Книги про відомих людей

    Сьогодні будемо “розмовляти” про відомих людей. До їхніх думок прислуховуються, їх наслідують, на них рівняються. Ми часто бачимо їх у стрічках новин та з екранів наших телевізорів чи телефонів. Тож про що пишуть в книгах про відомих людей - біографії та невідомі факти, історії успіху, які покликані надихати читача. Не завжди їх пише сама знаменитість, часто їх укладають з іншими авторами, бо не всі здатні викласти думки так, щоб це було “літературно”. Книги про відомих людей за гуртовою ціною ви знайдете на сайті інтернет-гуртівні Bookopt і сьогодні я вам про них розповім.

    Почнемо ми з члена королівської сім’ї, це на мене навіяла нещодавня коронація Чарльза ІІІ, який посів престол після смерті королеви Єлизавети ІІ. В книгу написав принц Гаррі, герцог Сассекський — молодший син Чарльза, принца Уельського та його першої дружини, нині покійної принцеси Діани, онук королеви Великої Британії Єлизавети II. Стільки титулів, що в мене голова йде обертом, я копіювала дані, бо не дуже тямлю в цих титулах, та перейдемо до книги Запасний. Мемуари Принца ГарріПринц Гаррі.

    Смерть принцеси Діани сколихнула весь світ, та найбільший відбиток вона залишила в житті її синів. Образ двох дітей, які йдуть за труною матері, зворушував. Публіка гадала: як складеться майбутнє принца Вільяма і принца Гаррі, які шляхи вони оберуть у житті. І ось перед нами емоційна й відверта відповідь — історія Гаррі, розказана ним самим. Від безтурботного дитинства до втрати матері, від служби в армії і бойового досвіду до посттравматичного синдрому, від зустрічі з Меган до складного рішення відмовитися від королівських регалій і обов’язків. Це історія принца з перших вуст. Хтось із читачів підтримає Гаррі, хтось навпаки — вважатиме його зарозумілим егоїстом, але це видання нікого не залишить байдужим. «Запасний» — цікаве запрошення за лаштунки королівського блиску і розкошів. Так Букінгемський палац бачать його мешканці. Про закулісся королівського життя ви можете вигідно дізнатися за гуртовою ціною, бо купляти книгу ви будете не сайті інтернет-гуртівні Bookopt.

    Ім’я цього бренду і дизайнера, який його створив, вимовити нелегко, але багато хто женеться за ним, а сьогодні нам доступна книга в якій ми дізнаємось історію творця - Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустріїТоммі Гілфіґер.

 

   Це історія про хлопця з провінційного містечка, який виріс у багатодітній родині і завжди знав, ким хоче стати. Почалося все з любові до спортивної форми. Проте найбільше його зачаровували бренди. Саме тому Томмі Гілфіґер із друзями відкриває свій магазин, одягає усю школу в хіпстерський одяг і пропонує новий стиль життя. Завдяки відчуттю моди і трендів колекції майбутнього дизайнера ставали суперпопулярними у брендових магазинах. І вже за кілька років мрійливий хлопець з містечка Ельміра стає не лише автором культових речей, а й революції в тогочасному маркетингу. У цій книжці Томмі Гілфіґер разом із письменником Пітером Ноблером розповідає про своє життя, про ідеологію та історію створення бренду. Разом із авторами ви поринете у світ мрійника, чия любов до спортивної форми, запаху шкіряного одягу та відчуття прекрасного стали поштовхом до створення унікального стилю, в якому музика й мода доповнюють одна одну. Історія про по-особливому талановитого хлопчика, який був не надто успішний у навчанні, але став легендою модного світу — Томмі Гілфіґера, звучить щиро й зворушливо. Можливо ви станете наступний гуру в індустрії моди після того, як прочитаєте книгу про історію успіху відомого дизайнера.

    Про чоловіків поговорили, але пора і відомих жінок згадати. Книги про відомих жінок шукати довго не потрібно, бо ж не даремно ви зайшли на сайт інтернет-гуртівні Bookopt і я познайомлю вас з книгою про неймовірну жінку - Коко ШанельАнрі Гідель.

 

    Один із найбільш відомих арт-критиків Франції — про жінку, яка створила не тільки нечувані моделі одягу, драпіровок, парфумів, прикрас, але й унікальний стиль, що вплинув на кращих дизайнерів XX і XXI століть. Книга Анрі Гіделя спирається на солідний фактичний матеріал: інтерв’ю із сучасниками, документи, публікації, втім, це не документальна оповідь, а добротний роман про Габрієль Шанель, ту саму «Коко», чий вік практично нікому не відомий… Гуртова ціна для всіх, відомих і звичайних людей, тому ви можете спокійно розраховувати на оптові ціни на книги.

    Можливо ви хочете надихатись відомими постатями з минулого? І така книга в нас на сайті Bookopt є - Клеопатра. ЖиттяСтейсі Шифф.

    Постать Клеопатри огорнута міфами. Вона увійшла в історію розпусною звабницею, супутницею двох видатних римлян — Юлія Цезаря і Марка Антонія. Але історію цієї єгиптянки писали чоловіки. Що про неї може сказати жінка? Стейсі Шифф спробувала по-новому поглянути на життя єгипетської цариці, показати її окремо від чоловіків і визначити, чи помилялись історики минулого. Це ґрунтовне й цікаве дослідження життя Клеопатри, у якому авторка відокремлює правду від вигадки, а упередження від реальності. І перед читачем постає освічена, неймовірно багата, блискуча жінка, владна правителька великого Єгипетського царства. Там на Netflix має бути серіал, можливо ви чули, який скандал розгорівся навколо екранізації. А от книги і ціни на сайті інтернет-гуртівні Bookopt викликають тільки позитивні емоції, бо опт у нас для всіх.

Наступний “герой” книги, навіть, одного разу відвідав Форум видавців у Львові, мене там не було, але книгу я читала ще в першому виданні, тому рекомендую - Історії про життя, смерть і нейрохірургіюГенрі Марш.

   Правда — то його релігія, кажуть про Генрі Марша колеги. Власне, у цій книжці спогадів і роздумів відомого британського нейрохірурга ви знайдете багато захопливих історій, у яких головне — це етика стосунків між лікарем та пацієнтом, тонка межа між гіркою правдою і крихкою надією. Бути висококласним нейрохірургом — цього не досить, щоб бути Генрі Маршем. Треба ще мати найкращі людські якості — доброту, вимогливість до себе, любов до людей і неабиякий талант оповідача. Мені сподобалось, що книга читається дуже легко і без медичної освіти ти розумієш кожен рядок. Одразу в своїх очах такою мудрою стаєш, а от хто ще мудрий, так це люди які економлять завдяки гуртовим цінам на книги з Bookopt. 

    Знаєте, в мене є така традиція, я просто не можу вам не згадати фаворита наших покупців - Зелене світлоМетью Макконагі.

 

 

   Книга кінозірки й оскароносного актора Метью Макконагі очолила книжкові топи ще до свого виходу у світ. У ній він пропонує читачам ознайомитися з уроками, які дало йому життя, й переконатися, що справа — не в перемозі чи успіху, а в тому, як ви сприймаєте ці уроки. В основу книги лягли щоденникові записи Макконагі, які він вів протягом понад 30 років. Актор занотовував успіхи й невдачі, а ще — випадки, які змушували дивуватися й сміятися. Його книга про те, як насолоджуватися життям й усім, що воно пропонує. Як замість стресу отримувати задоволення. Як більше веселитися й менше страждати. Як любити людей і бути справедливим. Як знаходити сенс в усьому й більше бути собою. Його книга — своєрідний посібник, що допоможе ловити на дорозі життя якомога більше зелених вогнів світлофорів, а жовті й навіть червоні сприймати як сигнали про те, що незабаром загориться зелене світло. Нещодавно, до речі, я передивлялась декілька фільмів з участю Метью Макконагі і зрозуміла, що раніше не сприймала його акторську гру. Зараз це вау. І тому, я біжу замовляти книгу “Зелене світло” за гуртовою ціною і вам того бажаю.

    Актор, який на церемонії Оскар “заїхав” по обличчю ведучому. Знаєте про кого я? Це перше, що згадала, бо це стало мемом, а про талант цього актора годі й сперечатись. Він знайомий багатьом з нас з культового фільму “Люди в чорному”. Боже, такий вступ, а ви це терпите, бусінки мої, переходимо до книги - Will. ВіллВілл Сміт.

 

   У цій відвертій і захопливій книжці один із найдинамічніших і найвідоміших артистів сьогодення розповідає про свій шлях до успіху, щастя та внутрішньої гармонії — про те, як звичайний хлопець Вілл Сміт із Західної Філадельфії перетворився на одну з найяскравіших зірок спершу на музичному небосхилі, а потім і в кіноіндустрії. Утім ця епічна історія має й зворотний бік: ставши одним із найкасовіших акторів сучасності, Вілл Сміт був переконаний, що його безпрецедентний успіх зробить щасливим не лише його, а й усіх навколо нього. Та не так сталося, як гадалося. Підписавшись на життя, якого навіть не бажали, близькі Вілла почувалися не родиною, а артистами на арені його яскравого голлівудського цирку. Виявилося, Віллові Сміту ще багато чому слід навчитися. Особиста подорож актора до глибин самопізнання й усвідомленості вилилася на сторінки цих дивовижних мемуарів, які написано в тандемі з Марком Менсоном, автором бестселера «Витончене мистецтво забивати на все». «Вілл» — це щира сповідь про шлях до опанування власними емоціями, що допоможе кожному читачеві ліпше зрозуміти самого себе та свій внутрішній світ. Мало кому з нас відомо, якого тиску зазнають голлівудські знаменитості, коли їхнє життя стає надбанням громадськості, однак кожен із нас має збагнути, що паливо, яке живить тебе на одному етапі твого життя, може виявитися абсолютно недієвим на наступному. Поєднання глибокої мудрості, цінних порад і захопливого стилю робить цю книжку, як і її автора, унікальними у своїй категорії. Любимо ми з В. Смітом довгі анотації. Що ж, без зайвих прелюдій запрошую вас скористатись гуртовими цінами на книги.

Українці, ви неймовірні!

Надихайтесь, творіть, створюйте та не соромтесь показувати свій талант світу. 

Bookopt - читати модно!