- до -50% Всі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

ТОП-5 книг дитячих книг про залізницю!

Тварини-працівники. Один день із життя тварин-залізничників

Декстер і його дідусь просто обожнюють поїзди! Вони подорожують і знайомляться з іншими тваринами. А коли пасажири потрапляють у халепу, дідусь бере на себе керування потягом і допомагає усім дістатися до моря! Чудова книга для дітей, які захоплюються поїздами.

Історіїї в картинках. На залізничному вокзалі

 У цій книзі є дотепні історії, барвисті малюнки та цікаві завдання, які допоможуть дітям розвинути уважність, зорову пам' ять, логіку й фантазію.

Зазирни у віконце. Залізниця. 50 віконець

  Маленькі діти люблять досліджувати навколишнє середовище, відчиняти різні дверцята та шухляди, відкривати для себе щось нове. Тому ця картонка «Зазирни у віконце. Залізниця» має всі шанси дуже сподобатися малюкам.

Аж 50 прихованих віконець із несподіванками, яскраві малюнки, цікаві сюжети, підписи українською мовою до всіх об’єктів – все це є цій картонній книзі.

Розмір 23 х 20,5 х 0,5 см.

Як прокласти залізницю

«Як прокласти залізницю» — нова книжка чеського письменника і художника Мартіна Содомки, технічні казки якого стали бестселерами у багатьох країнах світу і полюбилися українським дітям. Автор запрошує читачів помандрувати в епоху, коли почали прокладати залізничні колії та виробляти перші поїзди. Разом із героями книжки читачі довідаються, як працює паровий двигун, як конструюють локомотив і як прокласти тунель та знайти найкращий маршрут для колії, а ще про те, що всі винаходи потрібно запатентовувати.

Однак на сторінках книжки читачів чекають не лише технічні таємниці, а й історія кохання юного інженера Макса до художниці Рахель, суперництво за право виготовляти локомотиви, перша мандрівка залізницею і навіть залізнична катастрофа, яка однак служить вдосконаленню поїздів, а не відмові від них.

Розмір 22,5 х 22,5 х 1 см

Діти залізниці

Юні герої роману Едіт Несбіт (1858—1924) “Діти залізниці” змушені переселитися зі свого комфортного будинку в Лондоні до невеличкої сільської садиби. Слуг із ними вже немає, мама постійно працює, тож малеча, окрім хатніх обов’язків, ще й мусить шукати собі розваги. Але з цим завданням у них не виникає труднощів: пригоди знаходять їх скрізь, а кмітливість, винахідливість, налаштованість на добрі справи допомагають дітям вийти зі скрутних ситуацій та знайти багато справжніх друзів.

Формат: 70х90

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше