до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Ти – найкраща мама в світі!

“Ти – найкраща мама в світі” – як же хочеться донести цю фразу кожній матусі. Сучасні психотерапевти в своїх дослідженнях діляться інформацією про те, що в світі збільшується кількість жінок, які незадоволені своїм материнством. У матусь все більше претензій до себе, що вони не додали чогось своїй дитині, проводили мало часу, не забезпечили матеріально тощо. Любі мами! Знайте: ви – прекрасні! Кожна з вас зробила для дитини все, що могла і навіть більше. Мами, мамусі, матусі, мамочки – ви найважливіші люди в житті своєї дитини.

Вітаємо всіх матусь з Днем матері, яке щорічно відзначається в Україні у другу неділю травня. Зичимо вам здоров’я, сил, витримки, енергії, творчих ідей. Завжди знаходьте час для себе, для свого відновлення. Це буде найкращий подарунок вашій дитині. Ділимося з вами підбіркою класних книжок про материнство.

Чому матуся хоче напитися

Детальніше

Чому матуся часто матіркує

Детальніше

Чому матусю все дістало

Детальніше

 Авторка цих трьох книг британська письменниця Джилл Сімс. Книжки увійшли в серію “Щоденник виснаженої матусі” та стали бестселерами Sunday Times. У книжках розповідається про те, як кожна мама хоче стати найкращою для своєї родини. На перший погляд здається, що це можливо: ретельно все спланувати і чітко дотримуватися плану. Але часто все це не працює. Діти бувають, м’яко кажучи, бешкетниками, чоловік не бажає допомагати, а тримати будинок в ідеальному порядку просто немає ні сил, ні часу. Чоловік часто втікає від сімейних проблем у відрядження, а діти стають все більш нестерпними. В наступній частині чоловік стає колишнім, діти перетворюються на складних підлітків. Мама намагається все налагодити, але не знає, як виховати дітей, не завдавши їм психологічної травми. Радимо не сприймати ці книжки надто серйозно, а радше читати їх з гумором.

Матера вам не наймичка, або Чому діти це — прекрасно...

Детальніше

 Матера вам не наймичка, або Чому діти – це прекрасно… – книжка авторства Каті Бльостки, письменниці, яка народилася і жила в Рівненській області, але у 2014 році одружилася і переїхала жити в США. Мама чотирьох синів. Між народженням дітей, Катя починає вести свій блог про материнство та ділиться думка про життя. У цій книжці авторка ділиться про реальне материнство без прикрас та ідеалів. Розповідає з власного досвіду про вагітність, перше купання, перші зуби та багато іншого, що супроводжує новоспечених матусь. Книжка від першої до останньої сторінки просякнута гумором і легко читається. Письменниця написала її для того, щоб підтримати і надихнути майбутніх матусь, і показати чоловікам, як варто підтримувати своїх дружин, особливо в час вагітності та материнства. Тому радимо придбати книжку собі, подрузі чи сестрі.

Моя мама - гора

Детальніше

Авторка книжки “Моя мама - гора”Христя Венгринюк, українська письменниця, літературознавиця, художниця, співзасновниця і головна редакторка видавництва Чорні вівці, засновниця студії мистецтва “МонмАРТр”, де викладає живопис діткам з особливими потребами. У сюжеті книжки історія про хлопчика і його маму. Вони жили лише вдвох. Мама хлопчика водила його в садок, а потім в школу,  багато працювала. Син і мама проводили чудові вихідні разом і любили подорожувати. Але з часом у мами погіршилося самопочуття, в неї з’явився страх і паніка. Це терапевтична книжка допомагає віднайти внутрішню силу. Вона показує, як залишатися дорослими заради дітей, і про те, що діти не повинні перетворюватися на дорослих заради батьків. Тексти чудово проілюструвала художниця Марта Кошулінська.

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше