до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Осінні вечори з дітьми: як книги допомагають створити сімейний затишок

З настанням осені природа поступово змінюється, розфарбовуючи світ у золотисті, червоні та помаренчеві кольори. Цей час року дарує нам не лише прохолодні ранки та коротші дні, але й бажання загорнутися у плед і поринути в читання. Осінь чудово підходить для того, щоб відкрити для себе магію книжок. Для багатьох родин це час для того, щоб більше часу проводити разом, адже довгі вечори, коли за вікном дощ, створюють настрій для сімейного затишку. А що може бути кращим для зміцнення сімейних зв'язків, ніж спільне читання книг? Адже читання — це можливість заглибитися у світ фантазій та пригод, які відкривають нові горизонти для уяви. Читання з дітьми допомагає створити особливу атмосферу близькості й тепла. Не зволікайте — візьміть книгу, знайдіть затишне місце і насолоджуйтеся осінніми днями разом з вашими дітлахами!

Роби, як ми! 10 маленьких сов не хочуть спати

Роби, як ми! 10 маленьких сов не хочуть спати

Це чудова дитяча книжка швейцарської авторки Каті Алвес. Сюжет цієї книжки простий, але дуже захоплюючий для маленьких читачів. У центрі оповіді — десять маленьких совенят, які, як більшість дітей, зовсім не хочуть спати. Незважаючи на темряву та настання ночі, вони шукають різні причини, щоб не лягати в ліжко. Совенята сповнені енергії і кожен їхній вчинок нагадує про вечірні пригоди дітей перед сном. Авторка майстерно передає дитячу активність та кмітливість через прості, але змістовні історії. З кожною сторінкою совенят стає все менше: один за одним вони все ж таки починають засинати. Історія наповнена веселими моментами, які викликають у дітей сміх і радість, але водночас у неї є спокійний ритм, що допомагає малечі налаштуватися на сон

Детальніше...

Як виростити супербабусю?

Як виростити супербабусю?

Авторка книги талановита сучасна українська письменниця, мовознавиця Леся Мовчун. Книга сповнена гумору, кумедних ситуацій і водночас важливих життєвих уроків. Вона розкриває тему стосунків між онуками та їх бабусями. Виявляється, що бабусі — це лісовички з казкового лісу, які навчаються, як стати супер бабусями. Для того, щоб отримати своє внучатко, бабусям доводиться складати спеціальні іспити. Усередині книжки читачів чекає особливий сюрприз — інтерактивна настільна гра з картками й фішками для забав з друзями чи родиною.

Детальніше...

ГоловоМовки професора Макарончика

ГоловоМовки професора Макарончика

Ще одна чудова книжка письменниці Лесі Мовчун, якою не можемо не поділитися з вами, “ГоловоМовки професора Макарончика”. Неймовірно красиві ілюстрації намалював художник Олександр Шатохін. Ця книга відома своєю захопливою сумішшю цікавої розповіді та навчальних елементів, які допомагають дітям розвивати логічне мислення та винахідливість. У центрі сюжету — Професор Макарончик, кмітливий і доброзичливий персонаж, який любить різні головоломки для дітей, щоб ті могли весело й корисно проводити час, вирішуючи їх. Книжка вирізняється добрим гумором і легкістю стилю Лесі Мовчун, що робить її цікавою для читання не лише дітям, але й дорослим.

Детальніше...

Чудовий подарунок

Чудовий подарунок

Це дитяча книжка бельгійського автора та ілюстратора Ґвідо ван Ґенехтена. У книзі розповідається про маленького слоника на ім'я Слоник, який отримує горщик як подарунок. Слоник намагається зрозуміти, як користуватися горщиком і який сенс у цьому подарунку. Кумедна книжка з милими ілюстраціями стане чудовим подарунком для малюків, які знайомляться з горщиком. І для їхніх батьків, які так само відчайдушно привчають до горщика свого малюка.

Детальніше...

Дві білки і шишка з гілки

Дві білки і шишка з гілки

Чарівна книжка для дітей авторки Рейчел Брайт, що вражає своєю простотою і теплом. У цій історії розповідається про дві білки, які знайомляться з дивовижним дарунком — шишкою, що впала з гілки. Сюжет книги обертається навколо пригод білок у лісі. Кому ж дістанеться остання шишка? Ця книжка чудовий вибір для спільного читання з дітьми, адже вона приносить радість, спонукає до роздумів і допомагає виховати чуйність та взаємопідтримку. Приємного читання!

Детальніше...

Bookopt – читати модно!