до - 50% Вcі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Загадкові світи та особисті перетворення у сучасній літературі

Сучасна література пропонує читачам унікальну можливість зануритися в загадкові світи, де фантазія та реальність переплітаються, а персонажі проходять неймовірні трансформації. Ми підібрали для вас, любі читачі, книги у яких є ключовими не лише неймовірні пригоди, але й глибокі особистісні зміни героїв. Загадкові світи, які створюють автори, захоплюють і надихають, дозволяючи читачам не лише втекти від реальності, а й знайти відображення своїх власних переживань. Запрошуємо вас відкрити ці книги в нашій книгарні і відправитися у незабутню подорож разом з їхніми героями.

Залізне полум’я. Емпіреї. Книга 2

Залізне полум’я. Емпіреї. Книга 2

Це фентезійний роман американської письменниці Ребекки Яррос, який одразу став бестселером №1 за версією New York Times. Книга “Залізне полум'я” продовжує історію, започатковану в першій книзі серії під назвою “Четверте крило”. Сюжет розгортається в світі, де люди живуть в умовах постійних війн, і важливу роль у їхньому суспільстві відіграють дракони та вершники на драконах. Головна героїня, Вайолет Соренґейл, з дитинства готувалася до служби в академії, де тренують майбутніх вершників драконів. Після подій першої книги Вайолет продовжує свій шлях у світі, де боротьба за виживання триває на кожному кроці. Їй доведеться ще більше заглибитись у політичні інтриги, які загрожують не тільки її життю, але й самому існуванню суспільства драконів. Книга отримала значну популярність серед шанувальників епічного фентезі завдяки захоплюючому сюжету та напруженій динаміці між персонажами.

Детальніше...

Мусаї. Книга 1. Пісня вічних дощів

Мусаї. Книга 1. Пісня вічних дощів

Це загадковий та зворушливий роман, що занурює читача в світ, де природа, магія та людські долі тісно переплетені. Події книги розгортаються в містичному королівстві, яке поглинуте вічними дощами. Головна героїня роману — молода дівчина, яка володіє рідкісним даром чути мелодії. Вона живе в загадковому містечку, де постійно йдуть дощі. Родина дівчини приховує таємниці, які повязані зі стародавніми легендам, що оживають у реальному житті. Американська авторка магічних книжок Е.Дж. Меллов змушує читачів задуматися над тим, де закінчується реальність і починається магія.

Детальніше...

Кров і попіл: Королівство плоті й вогню (Подарункове видання)

Кров і попіл: Королівство плоті й вогню (Подарункове видання)

Ще одна авторка, котра працює в жанрі фентезі, американська письменниця Дженніфер Л. Арментраут. Дженніфер з дитинства захоплювалася літературою та писала оповідання. Її книга “Королівство плоті й вогню” — друга книга серії “Кров і попіл”. У цій книзі авторка продовжує захоплюючу історію з фантастичним світом, де інтриги, магія і заборонені почуття переплітаються у складний вузол. Ця частина фокусується на стосунках головної героїні на ім'я Маківка та її захисника Гоука, але все стає значно складнішим, коли їхні секрети і минулі вчинки починають випливати на поверхню. Дівчина дізнається більше про себе і про світ, в якому живе, включаючи різні таємниці. .

Детальніше...

Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок

Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок

“Персі Джексон і Олімпійці” — це захоплива серія відомого американського письменника Ріка Ріодана, яка розповідає про пригоди дванадцятирічного Персі Джексона, хлопця, який несподівано дізнається, що він — напівбог, син Посейдона, грецького бога морів. Головного героя звинувачують у викраденні блискавки Зевса. Через це Персі має відшукати справжнього злодія протягом десяти днів, бо в іншому випадку почнеться війна між богами. Ця книга має величезну популярність серед молоді й дорослих, оскільки автор зумів поєднати античну міфологію з сучасністю, зробивши її цікавою та доступною.

Детальніше...

Та дівчина

Та дівчина

Британська письменниця Веа Рут відома своїми романами, які по стилю схожі на стиль написання Агати Крісті. Книга “Та дівчина” — це історія про Ганну Джонс, молоду жінку, яка проходить через різні випробування. В університеті Ганна познайомилася з Ейпріл Кларк-Клівден, з якою подружилася з першого семестру навчання. Та, на жаль, в кінці другого семестру Ейпріл померла. Звинуваченого у вбивстві, Джона Невілла, саджають у в'язницю, де він помирає через 10 років. Ганна відчуває полегшення, але ненадовго, оскільки з'являються нові докази непричетності до вбивства Невілла. Згодом стає зрозуміло — хтось з її давніх друзів є вбивцею. Ганна стикається з непростим вибором і труднощами, що змушують її переглянути власне життя.

Детальніше...

Bookopt – читати модно!