- 20% DISCURSUS Весняні знижки на книги видавництва
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Екранізації книг

   Історія з життя - вчора ми дивились трейлери на YouTube і побачили екранізації книг про які ми раніше не здогадувались, серед тих про які ми знали. Я ж не просто так тут сиджу і клацаю по клавіатурі, досліджуємо книжковий ринок, новинки, видавництва - збираємо інформацію, одним словом. Власне, робота не з легких, деколи і шоколадку хочеться з’їсти і фільм подивитись. ТОП 7 екранізованих книг українською мовою за гуртовими цінами на сайті інтернет-гуртівні Bookopt для вас. 

    Саме ця книга, а точніше її екранізація, стала сюрпризом для мого хлопця. А я знала, а я знала. Потішилась, похизувалась, тепер можна і про книгу розповісти - Останнє, що він мені сказавЛора Дейв.

   Перед зникненням Оуен Майклз передає своїй коханій дружині, з якою прожив лише рік, записку. Лише два слова: «Захисти її». І Ханна, попри страх і розгубленість, точно знає, про кого йдеться: про шістнадцятирічну Оуенову доньку, Бейлі. Бейлі, яка рано втратила матір за трагічних обставин. Бейлі, яка вперто не хоче мати нічого спільного з мачухою. Всі намагання дозвонитися до Оуена закінчуються нічим, його боса заарештовують за шахрайство, ним цікавляться федеральний маршал та агенти ФБР… Ханна швидко розуміє, що її чоловік — не той, за кого себе видавав. А Бейлі може виявитися ключем до цієї таємниці. Ханна й Бейлі вирушають на пошуки правди. Але, збираючи воєдино фрагменти його минулого, вони будують власне майбутнє, якого жодна з них не могла собі уявити. Це неймовірно красиве видання, мову відбирає, коли ти її береш в руки. Нахвалювати можна багато, але краще один раз побачити ніж 100 разів почути. Купити книги українською за гуртовою ціною може кожен, бо існує такий чудовий сервіс від Bookopt.

    Про наступний серіал не чули навіть ліниві, він часто з'являється в рекомендація Інстаграму, довго тримав на першому щаблі відомого сервісу Netflix. І я не могла пройти повз, бо дуже люблю такий жанр, тому не порекомендувати вам серіал і книгу українською я не можу -Агенція Локвуд і Ко: Сходи, що кричать. Книга 1Джонатан Страуд.

    Цикл "Агентство Локвуд і компанія" британського письменника Джонатана Страуда - серія книг, наповнених захоплюючими пригодами, небезпеками, містикою і гумором. Динамічний сюжет не дає занудьгувати, відразу залучає до читання так, що не відірвешся. Поєднання похмурої містичної атмосфери і гумору, з яким герої до цього ставляться. Фірмова фішка Джонатана Страуда: головні герої небездоганні, іноді неоднозначні, але дуже привабливі. Я в процесі читання зараз, на мене часто косо дивляться друзі, бо це ніби підлітково-дитяча книга, але вона цікава, тому чому б і ні. Купити всю серію “Агенції Локвуд і Ко” ви можете за посиланням тут, бо перший сезон залишив багато питань і однозначно треба буде прочитати все. 

   Чутки про серіал “Гаррі Поттера” ви вже мабуть чули, я собі не уявляю, щоб ця екранізація перевершила оригінал, але там ще “Сутінки” мають “приїхати” на наступному вагоні. А от про екранізацію роману, який нещодавно перевидали українською, ви могли і не знати - СоловейКрістін Генна.

 

    Франція охоплена вогнем Другої світової. Великі міста й маленькі селища окуповані нацистами, у небі – ворожі літаки, а навкруги – зневіра, смерть і страждання. В’янн Моріак – сільська вчителька, яка, провівши на війну свого чоловіка, змушена щодня докладати неймовірних зусиль, аби врятувати свою родину: виживати без їжі і грошей, ділити дах із ворогом і пережити нелюдські страждання.  Її вісімнадцятирічна сестра Ізабель приєднується до партизанського руху спротиву. Разом зі своїми однодумцями вона вірить, що Франція вистоїть і, рано чи пізно, ворог буде переможений. Поки тисячі французів, скорившись ворогові, намагаються пристосуватися до сумних обставин, тендітна дівчина, на яку полює Вермахт і СС, стає невловимим провідником, що рятує десятки військових пілотів, переправляючи їх таємним маршрутом через Піренеї.  В’янн та Ізабель дуже різні, і на цій війні – у кожної з них свій шлях і свій подвиг. Ви ще встигаєте купити книгу українською за гуртовою ціною на сайті Bookopt перед тим як почати дивитись екранізацію.

   Нове життя вирішили дати і книгам, що свого часу розповіли нам історію про дістрікти Балада про співочих пташок і змій.”  Сюзанна Коллінз.

   Роман «Балада про співочих пташок і змій» є приквелом трилогії-бестселера «Голодні ігри». Історія, змальована в романі, відбувається за 64 роки до основних подій трилогії. Під час повстання округів впливова родина 18-річного Коріолана Сноу втратила майже все. Єдиний шанс Коріолана повернути сім’ї минулу велич і заможність — стипендія на навчання в Університеті. Її отримає переможець в останньому шкільному проекті — менторській роботі з одним із трибутів, учасників Десятих Голодних ігор. Сноу за всяку ціну має здобути цю винагороду, хоча й має мізерні шанси на успіх. Підопічна Коріолана, харизматична Люсі Ґрей із Округу 12 — майстриня епатажу, проте аж ніяк не скидається на переможця. Та що ближче вони знайомляться, то більше зближуються. Чи вдасться юному Сноу знайти баланс між справжнім почуттям та жагою до перемоги, і чим доведеться заплатити за успіх? Нам знову пропонують зануритись у світ пригод, повстань та несправедливості. У нас є лише вигідні ціни на книги українською для всіх і кожного на Bookopt.

   Що прочитати перед переглядом? В мене є класна рекомендація для вас книга Спогади про нього”  Колін Гувер.

   Відсидівши п’ять років у в’язниці за трагічну помилку, Кенна Ровен повертається в місто, де все й полетіло шкереберть, — і сподівається знову стати частиною життя своєї чотирирічної доньки. Однак відбудувати спалені мости Кенні не до снаги. Опікуни її доньки щосили пнуться не допустити Кенну до дівчинки. Єдиний, хто не закриває перед нею дверей — Леджер Ворд, власник місцевого бару. Він — одна з небагатьох ниточок, що веде до доньки Кенни… Між Леджером і Кенною спалахують почуття, та що сильніше вони розгораються, то більшають ризики: ніхто не має дізнатися про їхній зв’язок, адже надто багато стоїть на кону. Кенна мусить здобути прощення за минулі помилки, ставши на шлях зцілення і надії…  «Спогади про нього» від авторки бестселерів Коллін Гувер — відверта історія про вибір, відповідальність і любов, що долає всі перешкоди. Купити книги Колін Гувер ви можете за посиланням тут, а власне книгу “Спогади про нього” купити за вигідною ціною ви можете за посиланням на картинці. 

    Детективи також часто потрапляють на монітори наших наших телевізорів і сьогодні пропонуємо вам спочатку прочитати книгу Правда про справу Гаррі КвебертаЖоель Діккер.

    Книга «Правда про справу Гаррі Квеберта», щойно вийшовши, одразу стала бестселером у Франції і принесла своєму автору, на той час 27-річному Жоелю Діккеру, Гран-прі Французької академії за кращий роман і Гонкурівську премію ліцеїстів. А потім цей роман підкорив і решту світу: його переклали понад 30 мовами.  Молодий письменник Маркус Гольдман дебютував зі своїм першим романом так гучно, що здається – світова слава біля його ніг. Щоправда, друга книжка ніяк не напишеться, а вдячні читачі от-от оберуть нового кумира. Маркус звертається по допомогу до свого наставника - одного з найвідоміших авторів сучасності Гаррі Квеберта. Та крім цінних порад, як подолати страх чистого аркуша та написати бестселер, отримує від нього ще й кримінальну справу. Квеберта звинувачують у вбивстві 33-річної давності. Щоб допомогти йому та написати про це нову книжку, Маркус береться розслідувати справу. І виявляється, що правда про Гаррі Квеберта буває не одна. І кожного разу, коли здається, що всі пазли складено, винних знайдено, а мотив очевидний, варто лише перегорнути сторінку - і з’являється новий факт, який переверне все дороги дриґом. Купити книги автора ви можете за посиланням тут, люблю я залишати вам згадки про цілі серії, а не лише окремі книги.

    На жаль, фото постера майбутньої екранізації я не знайшла, але сама дуже очікую побачити цю книгу на екрані свого телевізора - “Розум убивці” Майк Омер.

    Три жінки в Чикаго були знайдені задушеними, забальзамованими і виглядали так, ніби ще були живими. Сумніваючись у висновках криміналіста місцевого департаменту поліції, ФБР направляє судового психолога Зої Бентлі для проведення розслідування. Зої має вдачу напруженої та зосередженої мисливиці, її напарник, спеціальний агент Татум Грей - самозакоханий індивідуаліст, який не визнає правил. Незважаючи на конфлікт між напарниками, вони повинні разом проникнути в зашморг психіки серійного вбивці й розібратися в його збочених фантазіях. Лише так можна перервати низку смертей. Та коли виявляється, що вміст трьох непримітних конвертів має страшний зв'язок із моторошними вбивствами часів дитинства Зої, мисливиця опиняється на місці здобичі. Вона навчена проникати в свідомість убивці, але якщо Зої не здолає демонів минулого, чи зможе вона зупинити чудовисько сьогодення? Книга неймовірна, класні харизматичні персонажі з відмінним почуттям гумору і “сильним” детективним сюжетом. Ви не зможете зупинитись на одній частині, тому залишаю посилання на інші книги автора тут, а купити книги за гуртовою ціною завжди вигідно на сайті інтернет-гуртівні Bookopt.

Час прощатись, до нових зустрічей на Bookopt.

Дякуємо, що читаєте та залишаєтесь з нами.