- 20% DISCURSUS Весняні знижки на книги видавництва
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Ідеї подарунків на День матері

    Мама - найдорожча і найрідніша людина для кожного з нас. Вона подарувала нам найцінніше - життя. Дбала про нас, виховувала і ростила, вкладала багато сил та нервів, щоб ми виросли щасливими та гідними людьми. 14 травня всі українці візьмуть подарунки та підуть вітати своїх матусь з Днем матері. І тут постає питання: “Що подарувати?”. Саме для цього ви зайшли на цю статтю, адже Bookopt порадить вам найкращі книжки та приємні дрібнички.

    Скільки б нам не було років ми завжди залишаємося дітьми для наших мам. Звісно, найкращим подарунком для кожної матусі буде ваша любов, повага та допомога. Але і нова книга не буде зайвою, бо це важди найкращий подарунок. Завдяки широкому асортименту інтернет-гуртівні Bookopt ви знайдете саму ту книгу, а я пропоную вам подарувати мамі роман - Осіння веснаСвітлана Талан.

    Марія — шкільна вчителька. Мама двох маленьких діток і дружина Романа, з яким живе за звичкою, та аж ніякне через кохання. Її молодість минає у сірості, й так само, мабуть, мине все життя. Без пристрасті й почуттів. Проте одного дощового дня її втомлений погляд помічає Олександра. Випадкова зустріч у кафе стає для неї подихом весни у тоскних осінніх буднях. Між Марією й Олександром починається роман. Їхні побачення мають залишатись таємними. Та чоловік Марійки щось підозрює. Він починає стежити за дружиною… і потрапляє під колеса машини Олександра. Дивом Роман виживає, але стає інвалідом. Жінка дає фальшиві свідчення, виправдовуючи коханого. Проте той зникає з її життя. Усе, що залишається Марії, — гарувати на кількох роботах, щоб забезпечити прикутого до візка чоловіка, який її ненавидить. Чому ж її весна скінчилася так швидко? Невже вона ніколи більше не побачить Олександра? Та доля вирішує, що кохання має право на другий шанс. Але якою ціною? Хороша книжка стане класним подарунком для вашої матусі, а оптова ціна на книги дозволить вам заощадити гроші, щоб купити квіти або ж цукерки.

     Як щодо пам’ятної книги? Великої, ілюстрованої та подарункової книгу. Яку ви можете підписати словами, що доносяться прямо з серця. Висловити всю вдячність, любов та повагу. Ця книга точно викличе посмішку і можливо скупу материнську сльозу - Мама”.

    Книга сповнена тепла та любові, адже передає атмосферу того нероз'ємного зв'язку, який виникає між мамою та її маленьким щастям. Мама - особливе слово. З ним пов'язане все найрідніше, найсокровенніше та найдорожче. На сторінках цієї книги розкривається справжня магія цього слова та малюнків, які гріють душу. Вам неоднінно сподобається переглядати її разом зі своєю дитиною. Бо це книга про материнську любов, про турботу, про надію, про сум, про радість, про все те, що робить зв'язок Мами з крихіткою таким особливим. Саме такою особливою є ця книга, я тримала її в руках і це неймовірне відчуття. Вона надихає і зворушує, а гуртова ціна на книги з Bookopt спонукає купляти більше книг.

    Крім книги, до подарунку ви можете додати неймовірну продукцію Bilou, яка дуже ніжна та огорне турботою та ароматами кожного хто починає нею користуватись. На сайті Bookopt ви знайдете широкий асортимент продукції Bilou за оптовими цінами, гурт, доречі, розповсюджується на весь асортимент сайту.

    Свіжість літніх фруктів у поєднанні з ніжністю пухнастої піни - ось що робить прийняття душу з пінкою Bilou Sunny Vibes незабутнім. Ця ексклюзивна формула відкривається яскравим ароматом вишні та сокосу, що відчувається з першого дотику до кольорових перлин пухнастої піни. Захоплюючий аромат відразу заряджає позитивом, а гладенька і пухнаста піна ніжно огортає шкіру, роблячи її м'якою та залишаючи розкішний аромат. Скористайтеся піною для душу Sunny Vibes від німецького бренду Bilou, щоб насолоджуватися ароматом літніх фруктів протягом цілого року. Подаруйте приємні емоції від пінки для душу Bilou своїм рідним, бо ви можете це собі дозволити з оптовими цінами на сайті Bookopt. Більше захоплюючих ароматів ви знайдете за посиланням тут.

    Практичним подарунком на День матері може стати - Картина по номерах. І від стресу допоможе, і вечір буде проведений весело, і квартиру можна прикрасити потім. Пропоную вам поглянути на цих милих ангелів, які запам’ятались мені з дитинства - Картина за номерами Чарівні янголятка.

    Малювати може кожен, а з картинами за номерами - це цікаво і захоплююче! У Вас вийде створити авторський шедевр своїми руками навіть якщо будете працювати з полотном і фарбами вперше. Все просто! Необхідно купити картину по номерам, отримати, розпакувати і відразу можна починати писати на полотні акриловими фарбами свій тематичний сюжет. Малювати потрібно по пронумерованим контурам, які відповідають кольору фарби (номер на кришечці контейнера). Більше картин по номерам ви знайдете за посиланням тут, бо на сайті Bookopt дуже багато картин на різний смак та гаманець.

    А ви думали я зараз вам тут буду тільки про книги розповідати, так? На Bookopt стільки товарів, які можна дарувати своїм рідним або собі. Тож, “ламати голову”, що подарувати на День матері. Ііііі я знаю, що може сподобатись вашій мамі - аромадифузор.

    Гляньте, він щей з квіточкою, яка зафарбовується в черовний колір, після того як ви занурююте його в рідину. І це лише один з багатьох ароматів, який ви можете купити в подарунок для своєї мами на День матері. За посиланням тут, ви знайдете багато аромадифузорів за оптовою ціною для всіх. 

    Ще одна ідея для подарунку до Дня матері, яку ви можете купити за гуртовою ціною на сайті Bookopt - свічка.

    Ароматичні свічки стануть чудовим доповненням інтер’єру та створять приємну та теплому атмосферу. І на сайті Bookopt ви знайдете широкий асортимент свічок, різних запахів, форм та різної цінової політики. Компанія Bispol пропонує своїм покупцям найкращу якість та матеріали з яких виготовлено їхню продукцію. Тож, переходьте за посиланням на картинці та обирайте свій аромат, купляйте свічки за оптовою ціною на Bookopt. 

Вітаємо всіх матерів, з Днем матері!

Не забудьте привітати своїх найдорожчих.

І пам’ятайте, найкращий подарунок - подарунок зроблений від щирого серця.