- до -50% Всі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Наша безпека в наших руках

У школах і дитячих садках щорічно відбуваються тематичні тижні присвяченні темі безпеки. Вчителі та вихователі дбайливо вчать дітей, як поводити себе в різних ситуаціях, які загрожують життю і здоров’ю дитини. Дорослі хочуть, щоб у дітей було безтурботне і щасливе дитинство. Для цього, окрім багатьох факторів і речей, важливо навчити малечу правильно поводити себе в небезпечних ситуаціях. У цьому допоможуть книжки. Які? Давайте зробимо огляд разом!

 Усім відомо, що найкраще навчати дитину через гру і читання книжок. У легкій, ненав’язливій формі, можна закласти в дитині правила безпечної поведінки.

Яскрава книжка Казки на колесах неодмінно сподобається вашій дитині.

Казки на колесах

У книжці персонажами казок є Вітрильник, Катер, Молоковоз, Літак, Автомобіль, Автобус. Ці види транспорту діляться з читачем цікавими, кумедними, але й повчальними історіями. В кінці кожної казки є ілюстровані завдання із запитаннями, які спонукають дитину замислитися, як правильно вчинити в тій чи іншій ситуації. Таким чином малеча із задоволенням запам’ятає правила безпеки.

Детальніше

 У книжці Правила безпеки вдома можна дізнатися про правила безпеки, коли дорослих немає поруч, правила безпеки з електроприладами, правила безпеки з гострими предметами.

Правила безпеки вдома

Мама Кішка і її синочок Кефірчик, мама Лисичка і син на прізвисько Руде Сонечко побувають у різних побутових ситуаціях, які можуть бути небезпечні для життя і здоров’я. Маленькі читачі будуть співпереживати за головних персонажів книжки, разом з тим обираючи правильну модель поведінки в схожих ситуаціях.

Детальніше

 Ще однією корисною книжкою з правил поведінки є Безпека у дорозі, видавництва Мандрівець.

Безпека у дорозі

Головними персонажами є дівчинка Олеся і хлопчик Віталик. Ці діти вчаться, як переходити вулицю, як безпечно кататися на велосипеді, дізнаються навіщо на одязі світловідбивачі, і чи можна йти кудись зі сторонніми людьми. Симпатичні ілюстрації, цікаві історії, які трапляються з нами щодня, стануть чудовим прикладом для читачів.

Детальніше

 Для відвідувачів нашого сайту, які опановують навички водіння автомобіля пропонуємо Ілюстровані правила безпеки дорожнього руху.

Ілюстровані правила безпеки дорожнього руху

Цей посібник 2024 року виписку з переробленими і доповненими правилами та ситуаціями, які можуть трапитися на дорозі. Він містить нововведення та зміни, які були впроваджені в законодавстві України. Для легшого засвоєння матеріалу, автори додали ілюстрації та графічні зображення.

Детальніше

 

Вдома чи на дорозі – завжди будьте відповідальними та обережними! Дбайте про свою безпеку, та безпеку оточуючих.

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше