- 20% Лабораторія Весняні знижки на книги видавництва
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Книжки з особистісного розвитку Лорана Гунеля

У наш час стрімко зростає популярність особистого розвитку людини. Кожен з нас хоче позитивних змін, завдяки яким ми станемо щасливими, успішними, самодостатніми. І щоб ці зміни прийшли у наше життя самого бажання не достатньо. Потрібно багато працювати над собою, своїми звичками, станом, щоб досягти цих змін. Є чимало фахівців до яких звертаються люди за допомогою – це психологи, психотерапевти, коучі, наставники, ментори, і цей список можна продовжувати. Не рідко помічниками у досягненні успіху стають письменники та їх книжки про особистий розвиток.

Одним з таких фахівців є французький письменник Лоран Гунель. Майбутній письменник народився 10 серпня 1966 року. Економічна освіта, яку він здобув у Парижі, не приносила Лорану задоволення. Його мрією було вивчити душевний стан людини, доторкнутися до її душі. Варто сказати, що Лорану Гунелю це вдалося. У Каліфорнійському університеті він почав вивчати психологію, філософію, соціологію. Здійснив чимало мандрівок, які допомогли йому пізнати внутрішній світ людини. Свої спостереження, висновки, думки, письменник описав у книгах про які ми поговоримо більш детально.

Людина, що хотіла бути щасливою

У 2006 році Лоран, після втрати батька, написав свою першу книгу “Людина, що хотіла бути щасливою”. Ця книга стала бестселером, перекладена на двадцять мов світу і принесла популярність автору.

У ній йдеться про молодого хлопця Жуліана. Здавалося, він мав все, що було потрібно для щастя, але не почувався щасливим. Через це Жуліан приїхав на острів Балі. У маленькому балійському селищі жив мудрець, якому відома істина життя. Жуліан переконаний, якщо він дізнається цю істину, то обов’язково стане щасливим. Але чи це справді так? Про це дізнаються читачі книги.

Детальніше

Друга книжка Лорана Гунеля вийшла у 2010 році і теж стала бестселером. Її назва “Бог завжди подорожує інкогніто”.

Бог завжди подорожує інкогніто

Прочитавши цю книгу, читачі роблять висновки, що шлях до самореалізації відкритий кожному, необхідно лиш обрати свій напрямок. Але не подумайте, що Лоран ділиться у своїй книзі нудними правилами, які потрібно чітко дотримуватися. Зовсім ні! У цій книзі автор розповідає про французького юнака на ім’я Алан, який вирішує покінчити життя самогубством, стрибнувши з Ейфелевої вежі. Від цього фатального вчинку Алана рятує незнайомець, який пропонуємо йому незвичайний договір: юнак має виконувати все, що скаже таємничий добродій, а він в свою чергу навчить його керувати власним життям. Поради, які почує головний герой книжки – це ефективна методика розвитку особистості від психолога та письменника Лорана Гунеля.

Детальніше

Наступну книгу, яку написав письменник є книжка під назвою “Філософ, якому бракувало мудрості”.

Філософ, якому бракувало мудрості

Ця книга не поступається цікавим сюжетом і мудрими порадами, двох попередніх книжок автора. У сюжеті йдеться про викладача філософії Сандро. Він багатий, успішний, щасливо одружений. Але одного дня Сандро дізнається, що його кохана дружина загинула. За чутками, плем’я індіанців принесло дружину Сандро в жертву. Люблячий чоловік не може змиритися зі смертю коханої і вирушає в ліси Амозонки. Його мета – помститися і знищити це плем’я. Чи вдасться вдівцеві втілити свій задум? Чи віднайде він колись віру до життя? Про це йдеться на сторінках книжки.

Детальніше

 Наступною працею Лорана Гунеля стала книжка Інтуїція.

Інтуїція

Назва книги вже інтригує, адже всі нам би хотілося мати розвинену інтуїцію – здатність передбачати, вгадувати щось, опираючись на попередній досвід і знання. Так сталося і з головним героєм роману Тімоті Фішером. Він був звичайним письменником, але одного дня отримав цікаву пропозицію ФСБ – допомогти з пошуком особи, яку неможливо знайти у всьому світі. Тімоті оволодіває потужною силою інтуїції. Його відчуття, смак до життя кардинально змінюються. Чи зможе він пройти усі випробування?

Детальніше

 Ще одна цікава і багата на сюжет книжка “Я обіцяю тобі волю”.

Я обіцяю тобі волю

Ще одним приклад того, як Лоран Гунель майстерно вміє вплітати різні поради з психології та розвитку, у сюжети своїх романів. У цій книжці головна героїня – Сибіль Ширдон. Одно дня життя жінки зруйнувалося: на роботі начальник попередив, що планує звільнити її, а чоловік покинув. На жаль, такі історії часто трапляються не лише в книжках, а й в реальному житті. В такі моменти здається, що твій світ рухнув, і не можливо побачити вирішення проблем. Від безвиході, Сибіль звертається по допомогу до члена братства таємного ордену. Подейкують, що цей чоловік знається на людській психіці і здатен змінювати життя. Нехай це ризиковано, але головна героїня вирішує спробувати. Їй нема чого втрачати.

Детальніше

Книжки письменника Лорана Гунеля захопливі, не банальні, з дієвими порадами, які кожен читач може приміряти на себе.

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше