- до -50% Всі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Книги, які розширюють світогляд та прокачують мислення

Є багато аргументів на користь читання книг: збагачують словниковий запас, вчать мислити та аналізувати, розвивають уяву та фантазію, покращують пам'ять, розширюють наш світогляд. Книгочитання допомагає стати кращою версією себе і прокачати наше мислення.

Хочемо порадити кілька книг для дорослих і дітей, які містять мудрі, дієві поради на кожен день.

Американо-ізраїльський психолог Даніель Канеман, народився у 1934 році, відомий своїми працями з психології та економіки. У 2002 році отримав Нобелівську премію з економіки.

Даніель Канеман написав книгу Мислення швидке й повільне. Автор намагається розкрити таємниці роботи людського мозку, описує інтуїтивне та усвідомлене мислення та роль емоцій у нашому житті. Книжка вчить читача, як ефективно користуватися ресурсом уваги, ухвалювати рішення, інвестувати в успішні проєкти. Ця книжка про інструкції для нашого мозку не є нудною і сподобається широкому колу читачів.

Наступні дві книжки з наших рекомендацій будуть присвячені звичкам. Адже ви знаєте, що звички можуть впливати на людину, як позитивно так і негативно. Зупинимося на книжці 7 звичок надзвичайно ефективних людей

Автор книжки Стівен Кові покійний більше 10 років, але його книги досі популярні і перевидаються в багатьох країнах світу. Стівен Кові вперше опублікував книгу “7 звичок надзвичайно ефективних людей” у 1989 році. П’ять років вона була у списку бестселерів “The New York Times”. У світі книга розійшлася тиражем більше, ніж 40 мільйонів примірників.

Стівен Кові переконує, що наш успіх, зростання, прийняття правильних рішень залежать лише від 7 звичок. Він описав і пояснив, як навички перетворити на звички. Завдяки цьому ви зможете реалізувати власний потенціал та підвищити рівень життя.

Син Стівена Кові – Шон Кові теж пішов письменницьким шляхом і продовжив справу батька. Однією з книг його авторства, є книжка “7 звичок щасливих дітей”, яку проілюструвала Стейсі Кертіс. Ця книжка теж стала бестселером “The New York Times”.

 

 

Персонажами казкової історії є звірята: ведмедик, білченя, кроленя та їхні друзі. Вони живуть звичним життям, навчаються, розважаються, вирішують різні питання. Автор вважає, що через гру можна виховати в дітях базові принципи ефективного життя. Книгу рекомендують читати дітям від 5-6 років. Книжка створена для читання батьків з дітьми.

 

Наступна книга підійде людям, які хочуть почути слушні поради від людей, які стали успішними.

 

Книга “Майстри масштабування” вміщає інтерв’ю із лідерами відомих компаній, таких як Google, Microsoft, Apple, Netflix, Starbucks, Instagram, Nike. Автори Рід Гоффман, Джун Коен, Дерон Тріфф пропонують нам, читачам, зруйнувати старі шаблони і розширювати своє бачення бізнесу. Вони вважають, що масштабування – це не тільки наука, а й спосіб мислення. Підприємницький шлях – важкий, але він обов’язково приведе до успіху. Для цього потрібно розвивати підприємницьке мислення.

Ще одна книжка, яка не залишить байдужим жодного читача – Людина в пошуках справжнього сенсу.

Автор книги Віктор Франкл – австрійський психіатр, який вижив в концентраційному таборі, дивом уникнувши газових камер. Свій досвід він описує в цій книзі, яка вперше була опублікована у 1946 році. Віктор Франкл вважає, що людина може здолати будь-які труднощі, якщо у її житті є сенс.

“Людина в пошуках справжнього сенсу” належить до десяти книжок, які найбільше вплинули на життя людей в усьому світі.

 

 

 

Bookopt – читати модно!

 

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше