- 20% DISCURSUS Весняні знижки на книги видавництва
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Відгуки наших клієнтів

  • Надія В'ячеславівна Цехместрук
    11 серп. 2014
    Магазин сподобався! Ціни низькі, а якість відмінна! Приємні менеджери з щирим, доброзичливим ставленням до клієнта! До школи ми підготувались і ще почитати маємо цікавинок! Дякую!
  • Юлія Степаненко
    9 серп. 2014
    Магазин продає не тільки книжки за смішними цінами, але і канцтовари. Висловлюю подяку менеджерам магазину за оперативну допомогу по всім питанням і за швидку доставку мого замовленяя.
  • Олена Панкова
    18 лип. 2014
    Рекомендую Всім! Швидка доставка, приємні ціни!!!
  • софыя михайлівна нарепеха
    15 лип. 2014
    замовила речі чекаю доставки.на мій погляд дуже дешево.Тут є речі які в магазині я досить довго не могла знайти.Тільки є єдине питаня:де знаходяться магазини?
  • Ірина Коваленко
    14 лип. 2014
    Дуже швидко виконане замовлення, доброзичливе відношення менеджера. Усім рекомендую! Ціни на дитячу навчальну літературу дуже дивують доступністю!
  • В’ячеслава Валентинівна Марченко
    27 черв. 2014
    Чудові дитячі книги за просто смішною ціною!!!! На всі додаткові запитання відповідали швидко і чітко. Замовлення прийшло дуже швидко. Тепер в сина дома справжня бібліотека!!!! Дуже дякую, за Вашу працю!!!! Всім рекомендую, навіть не сумнівайтеся!!!!!!!
  • Яна Братішко
    22 квіт. 2014
    Низькі ціни, великий вибір дитячої літератури, приємні люди, оперативна робота навіть в складні для України дні. Коли замовляла багато однакових книг, необхідної кількості не знайшлось. Так співробітники за один день дозбирали по місту те, що не доставало, та швидко відправили повний комплект. І всі наші дітки отримали свої книжки. Дуже дякую! Окрема подяка менеджеру Андрію :)
  • Олена Володимирівна Кавецька
    18 квіт. 2014
    Спасибо большое за быструю доставку и за то , что упаковали 4 плаката общим весом (специально взвесила) 1 кг в коробку из под сигарет "Бонд" и натолкали туда бумаги на общий вес 14 кг. Так что ,уважаемые клиенты, будьте готовы к СЮРПРИЗАМ от этого интернет- магазина.
  • Оксана Орищак
    28 бер. 2014
    Від замовлення до отримання книжок пройшло три дні!!! Дуже оперативно, сервіс і обслуговування просто клас. Купуйте ТУТ !!!!!!!!!!!!. Всім вдалих покупок та гарного дня.
  • Леся Василівна Демидась
    13 бер. 2014
    Рекомендую! Швидка доставка, ціни в двічі нижчі а ніж в магазині. Спасибі, менеджеру Андрію...)))))

331-340 of 341