- до -50% Всі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Батькам майбутніх першокласників

У повітрі пахне весною. Природа прокидається із глибокого зимового сну. До осені ще так далеко, але батьки майбутніх першокласників уже задумуються, яку школу обрати своїй дитині, як знайти хорошу першу вчительку, чи готова їх син або донька йти у перший клас. Деякі вчителі  практикують заняття з підготовки до школи і розпочинають їх за рік до приходу учнів у перший клас. Якщо у вашій школі такі заняття відсутні, або з якихось причин ви їх не відвідуєте, можна підготувати майбутнього першокласника самостійно. Для цього не потрібно бути вчителем чи вихователем, адже сучасні посібники і зошити складені так, що ними можуть користуватися діти з батьками, які не мають педагогічної освіти.

Серед різноманіття зошитів, посібників, книжок хочемо виокремити декілька, щоб батькам було легше обирати.

Скоро до школи. Експрес-курс

Це робочий зошит, у якому завдання складені таким чином, щоб допомогти дошкільнятам розвивати увагу, слухову пам'ять, логічне мислення. Також є безліч завдань з математики та грамоти.

Тренажер дошкільника 365 днів до школи, окрім звичних завдань для дошколяриків, містить розділ із завданнями з англійської мови. Автори зробили зручний поділ завдань на чотири сезони. А яскраві наліпки будуть стимулом для виконання завдань.

Класичний буквар Василя Федієнка – кандидата педагогічних наук,  є чи не найвідомішим букварем у всій Україні. Завдяки йому навчилося читати не одне покоління українців. Пан Василь разом з братом Андрієм Федієнко заснували приватне книжкове видавництво у Харкові – Видавничий дім “Школа”.

Буквар Читайлик

Цей посібник допоможе сформувати у дитини старшого дошкільного віку початкові навички читання і розширить словниковий запас дитини.

Видавничий дім “Школа” має репутацію видавництва, яке спеціалізується на дитячій та навчальній літературі. Тому щиро рекомендуємо й іншу продукцію для майбутніх школярів.

Ми готуємось до школи без проблем

Вчимось писати

Вчимось писати друковані літери

Ці три робочі зошити є ефективними помічниками для батьків і дорослих, які хочуть підготувати дитину до школи. Завдання прості, доступні для майбутніх першокласників. Ви здивуєтесь, як швидко навчиться писати і читати літери та цифри ваша дитина.

         Щоб заохотити дітей до навчання пропонуємо вам ще один цікавий робочий зошит Багаторазові прописи з канавкою. MEGA збірка.

Цей зошит-посібник має безліч переваг:

  • прописи з канавкою, що полегшує написання літер та фігур;
  • збірка включає завдання із написання і з’єднання літер та англійську абетку;
  • до робочого зошита додаються ручки для письма із чорнилами, які зникають, що забезпечує багаторазовість прописів;
  • дизайнерське оформлення зошита подобається дошкільнятам.

Коли ваша дитина йде у перший клас – це завжди викликає хвилювання. У вас може виникнути безліч запитань: чи готова дитина морально і психологічно до навчання в школі, чи знайде вона там друзів, чи сподобається перша вчителька тощо. Звісно, певні труднощі можуть бути. Але пам’ятайте, що для дитина найголовніше – ваша підтримка та любов!

Bookopt – читати модно!

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше