- до -50% Всі акції
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні
Інтернет гуртівня книг №1 в Україні знижка активується при збільшенні суми кошика
Акція! -30% на Екошопери

Книги до дня матері!

Бути мудрою мамою

Книжка присвячена мамам, які тільки-но розпочинають шлях свого материнства і усім мамам, які вже виховали своїх дітей і спостерігають за їхнім дорослим життям. Книжка заохотить кожну матір бути мудрою та постійно чинити своїм дітям добро: вчити, заохочувати, втішати, лікувати й надихати їх, наполегливо прищеплювати їм моральні цінності та щодня докладати зусиль до їхнього виховання. Та понад усе треба завжди беззастережно любити їх, і коли вони ще малі, і коли вже стали дорослими. Бо тоді, на переконання авторки, коли ми виявляємо до дітей свою любов, сам Бог об’являє їм своє любляче серце.

Як подружити дітей з емоціями. Поради "Лінивої мами"

Серію книжок по психології під кодовою назвою «лінива мама» вже прочитала, напевно, половина молодих мамочок України. А тепер, популярна письменниця, блогерка та також мама – Анна Бикова, запрошує приєднатися до читання й малечу. У книзі є спеціальні сторінки, де діти можуть дати волю своїм емоціям, прагненням та здібностям. 
Люди, на відміну від тварин, здатні переживати та демонструвати цілу купу різних емоцій. Але виховання ставить головною своєю метою їх приборкання. Чи це правильно? Як пояснити дітям, що все ж таки їх поведінка має враховувати ситуації та обставини? Як розвинути відчуття прекрасного, розуміння почуттів інших людей та власних душевних переживань? 
Книга- тренінг, книга-гра, книга, яка допоможе розібратися у багатьох питанням й мамам, й діточкам. Придбайте книгу та заволодійте секретами спокою та щастя дитини!

Секрети спокою "лінивої мами"

Перебувати у  гармонії зі світом корисно для кожної людини. А для жінки, яка має сім’ю, дітей -  такий стан є гарантією здоров’я фізичного та духовного всіх оточуючих та її самої.

Відома психолог, педагог та блогер Анна Бикова продовжує серію популярних книжок про «ліниву маму» цінними порадами щодо мудрої поведінки відносно роздратувань, істерик, сварок, оцінок, порівнянь із іншими, відмов та інших негативних життєвих явищ, які стають причинами неспокою.

Авторка підтвержує тезу, що коли мама у гармонії із собою, тоді всі, неминучі в більшості, проблеми вирішити набагато легше; що ніколи абсолютна концентрація на проблемах дитини, жертовна позиція мами не принносить добра ні одій зі сторін. Вміння досягти життєвого балансу є дуже цінною рисою. Давайте набувати її разом із книгою «Секрети спокою «лінивої мами».

НеІдеальна матуся

Відома британська блогерка Сара Тернер написала книжку для матусь, яка стала переможницею батьківського вибору у 2017 році. Вона піддала різкій критиці рекомендації довідкової літератури про виховання дітей та надала власні, вистраждані поради, які перевірені на практиці. Адже Сара Тернер виховує двох маленьких синочків і кожен день стикається із маленькими та великими проблемами. Але головне, вона дуже любить свою сім’ю, що допомагає їй бути терплячою й мудрою мамою та жінкою. Також варто відмітити, що кожна глава написана із гумором, живою розмовною мовою.

100 ідей для творчих мам

Ця книга - незамінна порадниця для мам діток від 2 до 8 років. Тут ви знайдете ідеї захоплюючих ігор на кухні і в дитячій, поради, як перетворити звичайні продукти в чудові матеріали для творчості, а також чимало цікавих дослідів. Сподіваємося, що книга надихне вас і малюка грати, творити, досліджувати, винаходити щось нове і подарує багато радісних хвилин спільної творчості!
Розмір 21 х 24,5 х 1 см

Диво-пристрої для щойно-мам

Агов, щойно-мамуськи! Ця книжка створена спеціально для вас авторкою, яка й сама недодавно народила маленьку мацьопку. І що тут почалося... Справжні уроки виживання та щораз нові труднощі, які щоправда, так приємно долати разом із близькими. А якщо віднестися до справи з почуттям гумору та креативністю, як зробила це авторка, то виявляється, можна винайти цілу купу диво-пристроїв, здатних зробити ваше мамусене життя простішим та веселішим...

Лінива мама. Завдання для розвитку

Переможна хода «лінивої мами» теренами України продовжується!

Побачила світ друга україномовна книга серії від педагога, психолога та двічі мами Анни Бикової.

Але зразу повідомляємо прихильникам методу «лінива мама», що дуже лінуватися Вам все ж таки не вдасться. Якщо Ви цікавитися подібною літературою, то це означає, що питання раннього розвитку дитини для Вас досить актуальне. У цьому виданні авторка пропонує батькам не перекладати заняття із дітками на чужі плечі, а сміливо, відповідально та ефективно займатися із малечею самостійно. У цьому є безліч плюсів: процес під вашим контролем, економія коштів й радість від спілкування із найріднішою людиною. Також книга висвітлює позицію Анни Бикової стосовно й таких важливих моментів у вихованні:

  • навчання чи розвиток;
  • звідки беруться розумні діти;
  • як мотивувати себе на заняття з дитиною; 
  • головне у дитячій творчості не результат, а процес;
  • мрія як імпульс до розвитку тощо.

Перша книжка матусі. Розвивальні завдання, веселі ігри, потішки, віршики та пісеньки

"Перша книга матусі" із розвивальними завданнями, веселими іграми, потішками та пісеньками стане у нагоді кожній молодій мамусі, яка прагне ростити малечу у кращих українських традиціях. Фолькльорні та сучасні пальчикові ігри, дитячі пісеньки, потягусі, умивалочки, навчалочки, рухливі ігри та колискові сприяють всебічному розвитку. Не потрібно нічого вигадувати, щоби направити енергію маленького непосидька у позитивне русло. Просто відкривайте книгу разом із малечею, читайте веселі віршики та завдання. Наприклад: «Дозвольте малюкові порвати серветку на шматочки і скласти їх у тарілочку. Така гра добре розвиває дрібну моторику рук» або «Покладіть на дно ванни мушлі або гальку. Попросіть малюка виловити їх і скласти у відерце».

Напишіть статтю і отримайте винагороду
Детальніше